Holsted sendt hjem med svigende nederlag

23062016

Foto: Jean Byron

Et ellers stærkt besat Holsted team blev sendt hjem med et svigende nederlag onsdag aften. Slangerup havde enorm fart i maskinerne, og ikke blot blev Holsted besejret stort, så tog Slangerup også stensikkert ekstrapointet ved at være bedst i de to indbyrdes matcher ved at vinde sæsonens største sejr i Speedway League 55-28.

De 1364 publikummer glemte alt om forsinkelser allerede efter første heat, hvor Holsted ellers stillede med den tidligere verdensmester Nicki Pedersen og finnen Timo Lahti. Nicki Pedersen kom også hurtigst ud af første sving, men på anden omgang pressede Slangerups eget talent Mikkel Michelsen sig under stor jubel sig forbi Nicki Pedersen. Den benhårde duel kostede Nicki Pedersen så meget, at Slangerups gæstekører Erik Riss også smuttede med indenom og sikrede Slangerup en drømmestart ved at vinde heatet 5-1.

Sådan fulgte det slag i slag. Slangerups Michael Jepsen Jensen havde også en forrygende aften. Han vandt sine første tre heat i træk. Første »pointtab« fra hans side faldt i heat otte, og da var det kun fordi, at han behøvede at køre forbi holdkammeraten Erik Riss for at sikre Slangerup en dobbeltsejr.

Hjemmeholdet var da foran 33-15, og Holsted prøvede i niende heat ene sidste gang at komme tilbage i matchen ved at indsætte Jonas Jeppesen som »joker-kører«, samtidigt med at Timo Lahti blev indskiftet som taktisk reserve. I første omgang så det også ud til at give bonus. I en hård duel mellem Slangerups Andreas Lyager og Jonas Jeppesen måtte Holsted-køreren lægge motorcyklen ned i det ene sving. Det betød, at Andreas Lyager blev udelukket fra omstarten, og det gav Holsted virkelig gode muligheder for at hente noget at det tabte terræn ind igen. Men Jonas Jeppesen fik en dårlig start i omstarten, og da han desperat forsøgte en overhaling af Slangerups australske kører Josh Graczonek, så røg Holsted-køreren igen ud i barrieren og blev ikke noteret for point. Holsted måtte nøjes med at vinde heatet 3-2, og så var sidste mulighed udtømt.

Jonas Jeppesen havde i det hele taget det ikke nemt med sving fire. Han styrtede en gang mere i svinget, men han hentede et af aftenens største bifald ved at få fjernet sin maskine så hurtigt fra banen, at Slangerup på sportsligvis kunne vinde et heat med endnu en dobbeltsejr 5-1.

Lars Munkedal havde valgt at lade Kenni Nissen sidde over i denne match, til fordel for den unge tyske komet Erik Riss. Erik Riss er søn af den legendariske langbane specialist Gerd Riis og har selv en enkelt VM titel i langbane og er pt på en fjerde plads i U21 VM. Det var en kæmpe fornøjelse at se Erik Riss angribe slaggerne i Slangerup, der med 2 heat sejre og 2 anden pladser incl. bonus point gav Erik hans første Metal Fighter titel. Det var for øvrigt første gang at Erik Riss optrådte i den danske liga, men forhåbentlig ikke sidste gang.

Resultat
Slangerup-Holsted 55-28

Slangerup
Michael Jepsen Jensen 16
Mikkel Michelsen 13
Josh Graczonek 12
Erik Riss 10
Andreas Lyager 4.

Holsted
Bjarne Pedersen 10
Timo Lahti 7
Nicki Pedersen 5
Kasper Lykke Nielsen 4
Jonas Jeppesen 2.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2021

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted Tigers 00 00 00
Slangerup Sp 00 00 00
Esbjerg Vikings 00 00 00
Reg. Varde Elite 00 00 00
Team Fjelsted 00 00 00
GSK liga 00 00 00
Nordjysk Elite S. 00 00 00
SES Sønderjylland 00 00 00
 
Nordjysk Elite Speedway (Brovst) og SES (Synderjylland Elite Speedway (Vojens) er efter flere års fravær nu igen at finde i ligaen.

I 2020 blev turneringen ikke afviklet grundet COVID-19.
I 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport