Speedwayfest i Slangerup

Med to løb på blot fire dage åbner Slangerup Speedwayklub sæson 2018 med noget som kunne minde om en speedwayfestival. Onsdag den 16. maj gælder det opgøret i den danske superliga mod Region Varde. Lørdag den 19. maj følger en nervepirrende thriller, hvor Mikkel Michelsen og Niels Kr. Iversen dyster om kun tre pladser til grandprix kvalifikations-finalen mod VM serien 2019.

Det er noget af et cadeau som den internationale motorunion FIM har tildelt ledelsen og den store stab i Slangerup Speedway Klub, for 2. runde af den internationale kvalifikations-serie er sidste step, inden man i tyske Landshut -i juli- kører om de endelige billetter til VM serien 2019.
Hermed bliver løbet lørdag den 19. maj den vigtigste speedwaybegivenhed på dansk grund, bortset fra årets danske grandprix i Horsens.
Trods hjemmebanefordel bliver det noget af en opgave for Mikkel Michelsen og Niels Kr. Iversen, at slutte på podiet - og dermed komme videre til Landshut. De 16 kørere fra 10 nationer har alle drømme om det forjættede grandprix land, og vil ganske givet kunne drille nogle af favoritterne.
Den 33. årige polske veteran – og VM sølv vinder fra 2014 - Krzystof Kasprzak er måske største favorit i Slangerup. Efter formdyk og skader er manden fra Leszno, der har vundet 3 grandprixløb, sulten efter at komme tilbage hvor de store penge ligger og alverdens tv seere kigger med.
Danske Niels Kr. Iversen – VM bronze 2013 – og 5 grandprix sejre, tilhører også favoritgruppen. Han kører med i kval. runderne for at komme tilbage, efter han i 2018 ”kun” har status som førstereserve i grandprix-serien.
Jack Holder – lillebror til 2102 verdensmesteren Chris Holder – lettiske Jevgenijs Kostigovs, svenske Kim Nilsson og Jacob Thorsell, vil sammen med ukrainske Karpov, britiske Robert Lambart og finske Timo Läthi, alle være kørere som også kan nå top tre.
Hertil kommer Slangerups egen, kun 23. årige Mikkel Michelsen, som har fået en rigtig god sæsonstart, og bevist at han kan udfordre de bedste i verden. Michelsen kan godt gå hen og blive den store danske overraskelse, og snyde de etablerede navne. Med et topresultat i Slangerup vil Michelsen også styrke sin kandidatur i forhold til, når landstræner Hans Nielsen skal udtage de danske kørere til årets par VM i juni.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2021

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted Tigers 00 00 00
Slangerup Sp 00 00 00
Esbjerg Vikings 00 00 00
Reg. Varde Elite 00 00 00
Team Fjelsted 00 00 00
GSK liga 00 00 00
Nordjysk Elite S. 00 00 00
SES Sønderjylland 00 00 00
 
Nordjysk Elite Speedway (Brovst) og SES (Synderjylland Elite Speedway (Vojens) er efter flere års fravær nu igen at finde i ligaen.

I 2020 blev turneringen ikke afviklet grundet COVID-19.
I 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport