Par DM’et der forsvandt

sejrsvilje holdaand
Ligaspeedway har ligget stille i 2020 grundet coronas indtog og den manglende mulighed for at få tilstrækkeligt med publikum på lægterne, og dermed ingen indtægter.
I Slangerup har vi hele tiden været klar til at køre også med reduceret antal publikummer, dette takket være vores trofaste sponsorer - desværre havde ikke alle ligaselskaber samme mulighed, hvorfor det i 2020 ikke blev til et eneste ligaløb.
Slangerup tog derfor teten og arrangerede et par-løb, idet vi gerne ville vise hele Danmark speedway i topklasse. Vi havde kontakt med de bedste danske kørere, sponsorater var på plads, tilladelser var søgt, vi ønskede matchen skulle tv-dækkes, så flest muligt kunne følge med hjemme i stuerne, når nu det ikke ville være muligt på lægterne. Desværre vandt arrangementet ikke genklang hos de øvrige ligaselskaber, som ikke var klar på at kalde løbet DM par - super ærgerligt, idet ligaforeningen og tv i årevis har givet udtryk for, at man gerne så et par DM - så til trods for hårdt arbejde fra passionerede frivillige bag Slangerup Speedway, så er det nu en realitet, at der ikke bliver mere speedway i år. Vi er klar over, at vi i Slangerup rykkede hurtigt - det gjorde vi fordi vi kan det, og fordi vi bare så gerne vil vise hvad dansk speedway kan. Det fik vi så ikke lov til - der var dog ikke noget vi hellere ville have gjort.
Glædes kan vi dog over, at DM individuelt nåede at blive gennemført i Vojens. Og derud over kan jeg som direktør i SSK ApS, da ikke andet end være super stolt over at vores amatørafdelings 500cc 1. og 2. div. – der hvor vores talentarbejde ligger, samt 85cc 3. div. formåede at vinde grundserien og dermed retten til at afvikle finalerne. Det blev afviklet på fornemmeste vis lørdag d. 26/9-2020 med trofast publikum på lægterne, fantastisk stemning, godt ræs og fantastiske resultater - 1. div. 500cc og 2. div. 500cc blev Danmarksmestre og 85cc 3. div. vandt sølv.
Vi glæder os til at se jer i 2021, hvor vi forhåbentlig kan få lov at vise speedway i verdensklasse.
Slangerup Speedway ApS
Camilla Rask
Direktør

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2021

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted Tigers 00 00 00
Slangerup Sp 00 00 00
Esbjerg Vikings 00 00 00
Reg. Varde Elite 00 00 00
Team Fjelsted 00 00 00
GSK liga 00 00 00
Nordjysk Elite S. 00 00 00
SES Sønderjylland 00 00 00
 
Nordjysk Elite Speedway (Brovst) og SES (Synderjylland Elite Speedway (Vojens) er efter flere års fravær nu igen at finde i ligaen.

I 2020 blev turneringen ikke afviklet grundet COVID-19.
I 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport