SLANGERUP BESEJRER HOLSTEBRO 56-31

Det var ikke spænding de 1.471 tilskuere på Slangerup Speedwaybane fik mest af i aftes, da de overværede matchen mellem Slangerup Speedway Klub og Holstebro Elite.

Der stod nemlig Slangerup på det meste og det skulle der også, da Slangerup skulle vinde med 8 point eller mere for at tage bonus pointet. Hjemmeholdet vandt da også ganske klart med 56-31. D-kører Andreas Lyager lavede 12 point, mens Josh Grazonek lavede 14 og både Michael Jepsen Jensen og Mikkel Michelsen lavede 13. Hjemmeholdets Andreas Lyager blev valgt som Dagens Metal-Fighter.

Slangerup Speedway 56 
Michael Jepsen Jensen 13+1
Johs Graczonek 14+1
Mikkel Michelsen 13+1
Kenni Nissen 4+1
Anders Lyager 12+2

Holstebro Elite 31 
Chris Harris 13
Ricky Wells 4
Andrey Karpov 11
Simon Nielsen 1+1
Sam Jensen 2

heatskema 25052016

Næste MSL løb på Slangerup Speedway Center finder sted onsdag den 8. juni, hvor Slangerup tager imod Reg. Varde

500cc 1. div første hjemmebane match i 2016

500cc1div 21052016

Foto: Jean Byron, klik her for at se flere billeder

Lørdag den 21. maj skulle 500cc 1.div køre deres første match foran hjemmepublikummet i Slangerup..
Og jeg lyver ikke når jeg siger at drengene virkelig var opsatte på at vise deres værd, der var både spænding og nervøsitet at spore ved rød hjelmfarve i ryttergården..
Og desværre var banen idag så udfordrende, at det lagt sammen med nerver og en tidlig skade til Carsten Hansen gjorde at vores bedste desværre ikke var godt nok..
Og drengene er deres egne værste kritikere, så de skal nok fortælle sig selv hvis ikke de lever op til deres egne forventninger og det blev der gjort i stor stil idag. Men jeg tror på jer gutter!!!!
Dertil skal også siges at i speedway er der også en "dagsform", i form af en snitliste, og idag trådte Silkeborg ind med et samlet holdsnit på 31,6, Holsted med 34,7 og Esbjerg med hele 44,4.. Vi derimod mødte op med 15,83 i samlet snit.. Det taget i betragtning syntes jeg at vi kæmpede flot og var godt med et stykke af vejen.. Vi må bare træne og gøre det bedste vi kan..
Tak til alle jer som var på anlægget idag der gjorde det muligt at afvikle løbet, uden jer havde vi ikke kørt er eneste heat..

Lasse Lillieholm

Sejr til Slangerup i sæson åbneren

msl 11 05 2016

Slangerup Speedway Klub tog i aftes hul på Metal Speedway League sæson. Det skete med en sejr på hjemmebane på 46-38 over Grindsted Speedway Klub. Hjemmeholdets Michael Jepsen Jensen lavede 16 point og havde dermed stor andel i de to matchpoint til hjemmeholdets pointkonto.

 

Mikkel Michelsen og gæsten Nicklas Porsing gjordet det også flot, Kenni Nissen skuffede lidt i forhold til hans flotte sejr i søndagens Frittecup i Glumsø. For gæsterne var det Krystian Pierszczek og Kenneth K. Hansen der lavede de fleste point idet Nicolaj Klindt bestemt ikke havde den bedste aften.

1.387 tilskuere overværede matchen, og de så Slangerup Speedway Klubs Andreas Lyager blive kåret som Dagens Metal-Fighter.

Husk at Metal Speedway ligaen har fået ny hjemmeside og ny facebook side. På hjemmesiden kan du f.eks se live updates og følge dit hold, når du ikke har mulighed for selv at være på banen. På facebook siden finder du bl.a. MSL kalenderen, holdopstillinger forud for løb samt korte løbsreferater.

Klik her for at gå til MSL Hjemmesiden eller find linken i topmenuen.

Klik her for at gå til facebook siden.

 

SGP Q2 resultat

sgpq2 2016 qualified

De 2130 fremmødte tilskuere fik lørdag eftermiddag et flot speedway arrangement. Både kørere og solen viste sig fra den bedste side.

De to danskere Mikkel Bech og Anders Thomsen var begge tændte og fokuserede på et godt resultat.
Men det var der bestemt også andre der var f.eks vandt Andriy Karpov sine første 3 heats, hvor imod Anders Thomsen ikke rigtigt kunne få cyklen med rundt i svingene i sine første tre heats.
Anders fik justeren cyklen til heat 4 og fandt så farten rundt om alle andre. Herligt at se, men lige så herligt at se Mikkel Bech finde farten helt inde ved beton striben.
I placerings heatet om reserve pladsen vandt Anders Thomsen sikkert over Linus Sundström og Vadim Tarasenko.
I placerings heatet om 2., 3. og 4. pladsen vandt Mikkel Bech sikkert over Timo Lahti og Andriy Karpov.
Stort tillykke til alle de videre kvalificerede og de bedste ønsker for semifinalerne i Lonigo og Gorican.

1. Bartosz Zmarzlik 12
2. Mikkel Bech 11+3
3. Timo Lahti 11+2
4. Andriy Karpov 11+1
5. Martin Vaculik 10
6. Tomas H Jonasson 10
7. Andzejs Lebedevs 9
-----------------------
8. Anders Thomsen 8+3
-----------------------
9. Linus Sundström 8+2
10. Vadim Tarasenko 8+1
11. Chris Harris 7
12. Nick Morris 5
13. Eduard Krcmar 4
14. Glenn Moi 3
15. Rohan Tungate 2
16. Olegs Mihailovs 1
----------------------
17. Leon Madsen 0
18. Mikkel Michelsen 0

Verdensklasse speedway i Slangerup

best pairs

Med flere Grand Prix vindere og en håndfuld af verdens stærkeste speedwaykørere kommer danske Mikkel Bech og Anders Thomsen på hårdt arbejde, når Slangerup Speedway Center åbner sæsonen med den anden runde af den internationale kvalifikations serie mod VM Grand Prix deltagelse i 2017.

Britiske Chris Harris, polske Bartosz Zmarzlik, slovakken Martin Vaculik, har alle prøve at stå øverst på podiet i et VM Grand Prix, men lørdag den 7. maj har de fundet vejen til Slangerup Speedway Center i bestræbelserne på at sikre sig Grand Prix status i 2017.

Bortset fra det Danske Grand Prix i Horsens, er løbet i Slangerup det største internationale løb på dansk grund i år, for 16 kørere fra 12 lande skal ud i en drabelig slagge duel om kun 7 pladser, der giver videre adgang til kval. semifinalerne i Kroatien og Italien, senere på foråret.

Hvert eneste heat vil blive en nervepirrende gyser, for ud over Harris, Zmarzlik og Vaculik møder kørere som svenske Thomas H. Jonasson og Linus Sundstrøm, australske Nick Morris og Rohan Tungate, lettiske Andzejs Lebedevs og Kasts Poudzuks også til start for at holde liv i næste års Grand Prix drøm

Dermed er det indlysende, at de to danske deltagere, Mikkel Bech fra Glumsø, og Anders Thomsen fra Munkebo, intet får foræret, ud over publikums udelte støtte, når de skal ramme dagen og prøve at slutte blandt de 7 bedste. Bech og Thomsen, der kommer fra den stærkt omdiskuterede danske kvalifikations runde i Esbjerg, for nogle uger siden, skal heller ikke regne med fordele fra den internationale jury under britiske Mick Bates og den kendte polske topdommer Wojciech Grodsky, der kommer til at lede slagets gang, lørdag eftermiddag i Slangerup.

Det er en stort skulderklap for Slangerup Speedway Klub, at den internationale motorunion, FIM, har tildelt den nordsjællandske klub dette store løb og det har uden tvivl indvirket, at Slangerup i 2015 afviklede U21 Hold Verdensmesterskabet, med stor anerkendelse til følge.

Ved den lejlighed var Bartosz Zmarzlik i øvrigt med på det suveræne polske landshold, der gav Danmark, Sverige og Tjekkiet en regulær speedway lektion.

Feltet i Slangerup: Linus Sundstrøm og Thomas H. Jonasson, Sverige. Timo Läthi, Finland. Rohan Tungate og Nick Morris, Australien. Chris Harris, England. Martin aculik, Slovakiet. Vadim Tarasenko, Rusland. Glenn Moi, Norge. Andzejs Lebedevs og Kasts Poudzuks, Letland. Bartosz Zmarzlik, Polen. Mikkel Bech og Anders Thomsen, Danmark. Tjekkiet og Ukraine vil også være repræsenteret men en kører hver. Banereserver er danske Leon Madsen og Slangerups egen Mikkel Michelsen.

msl logoStillingen, resultater, Live updates og mm.

Bestil et VIP arrangement til næste MSL match.

 

En oplagt mulighed for at underholde
kunder, leverandører, familie
og alle andre der holder af motorsport 

 

Se mere om VIP arrangementer her

MSL Stillingen 2021

M = Matcher
MP = Match Point
P = Point incl. Bonus 

  M MP P
Holsted Tigers 00 00 00
Slangerup Sp 00 00 00
Esbjerg Vikings 00 00 00
Reg. Varde Elite 00 00 00
Team Fjelsted 00 00 00
GSK liga 00 00 00
Nordjysk Elite S. 00 00 00
SES Sønderjylland 00 00 00
 
Nordjysk Elite Speedway (Brovst) og SES (Synderjylland Elite Speedway (Vojens) er efter flere års fravær nu igen at finde i ligaen.

I 2020 blev turneringen ikke afviklet grundet COVID-19.
I 2019 vandt Fjelsted finalen i Slangerup, foran Esbjerg, Holsted og Slangerup   

 

 

 

Rottehullet

Cafeteria på Slangerup Speedway Center

Serverer under træning pølser, is og lignende.

Ved MSL og andre store publikumsløb er der også lækker mad fra grillen

 

EliteSmiley

Kontrolrapport